Танки на бурштині: військові навчання не на жарт перелякали мешканців Володимиреччини

1467366152_4

Сьогодні у Володимирецькому районі на Рівненщині пройшли планові навчання військових підрозділів ЗСУ. Про них армійці заздалегіть повідомляли в ЗМІ. Однак, газети і інтернет сайти читають не всі мешканці північних районів. Тому в соціальних мережах після появи БТРів, “Спартанів” та гелікоптерів почала підійматися хвиля паніки.

16 липня на території Володимирецького та інших районів област відбулись планові навчання з бойової підготовки підрозділів Збройних cил України. В цей день по території району та міста пройшли колони з військовою технікою. Про це повідомив начальник відділу з питань режимно-секретної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету Кузнецовської міськради С.Антоніч. місцева влада просила мешканців м.Вараш (Кузнецовськ) та прилеглих до нього сіл зберігати спокій та не сіяти паніку.

Однак уникнути панічних настроїв все ж не вдалось. У спільноті “Володимирець LIVE” місцеві активно обговорюють появу військової техніки і криються в здогадах про причини появи військових.

Вам також може сподобатися