Назарук Олег Васильович просить Рівнераду подарувати йому земельну ділянку на Макарова-Пржевальського

20099946600_4c8702a4d7

Назарук Олег Васильович просить Рівненську міську раду подарувати йому вільну від забудови земельну ділянку на Макарова-Пржевальського.  На найближчих засідання сесії Рівненська міська рада може розглянути проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою, припинення права оренди земельної ділянки, розірвання договору оренди землі та передачу безоплатно у власність земельної ділянки на вулиці Олександра Богачука, 3 (вільна від забудови земельна ділянка). У цьому рішенні пропонується за заявою пана Назарука: «Передати громадянину Назаруку Олегу Васильовичу (ідентифікаційний номер *****************) земельну ділянку площею 911 м2 на вулиці Олександра Богачука, 3 (кадастровий номер 5610100000:01:020:0500) безоплатно у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)». Детальніше читайте в скан-копії рішення.

Microsoft Word - 24607 Microsoft Word - 24607

1325-1

– За цікавим збігом обставин ілюстрованого колишнього заступника начальника управління СБУ на Рівненщині, зятя колишнього першого заступника голови Рівненської ОДА Анатолія Юхименка теж звати Назарук Олег Васильович. Саме Назаруку Олегу Васильовичу в серпня 2015 року кинули гранату в двір шикарного будинку на вулиці Волинській, 16 в Рівному. Цей будинок вартістю майже мільйон гривень зареєстрований  на Назарука Василя Олексійовича, – пише керівник ГО “Антикорупційний моніторинг” Юрій Дюг. 

InformDovidka-1 Без назви-4

Саме Назарука Олега Васильовича відомий журналіст  Юрій Бутусов підозрює у кришуванні незаконного видобутку бурштину. Саме Назаруку Олегу Васильовичу суддя Рівненського міського суду Ореховська скасувала оголошення підозри. Саме справу Назарука Олега Васильовича Генеральна прокуратура на відріз відмовилась  передавати в Національне антикорупційне бюро. Саме добрим другом Назарука Олега Васильовича є теперішній перший заступник голови СБУ Павло Демчина.

Перевірити чи є Назарук Олег Васильович саме тим Олегом Васильовичем депутати зможуть  під час обговорення та розгляду проекту рішення.

Чи варто міському голові та групі депутатів після таких проектів рішень наполягати на пакетному розгляді питань по Макарова-Пржевальского? Питання риторичне.

Нагадаємо, що схему “дерибану” 35 га землі у масиві на Макарова-Пржевальського УКБ Рівного проштовхує вже 10 років.  Але схема організована спритниками з Управління капітального будівництва дала капітальну тріщину. І легкий шлях забудови мікрорайону через будівельний кооператив – став дуже тернистим. Ми не раз описували всі перипетії забудови району членами кооперативу на АКМ – новини та розслідування: http://akm.rv.ua/archives/351.

Договори оренди закінчують у жовтні цього року. Після чого по закону дії власників будинків на Макарова-Пржевалського можуть кваліфікуватися як самозахоплення міської землі. Щоб цього не сталось треба продовжити договори оренди землі. Що власне й відбувається. На розгляд наступної сесії Рівнеради винесено дві сотні питань про продовження договорів оренди у масиві на Макарова-Пржевалського. Після їх ухвалення суборендарі сплачуватимуть в міський бюджет кошти і після жовтня 2016 року. А депутати ж в свою чергу мають вирішити кому з 200 пайовиків дозволити безоплатну передачу ділянок у власність.

Вам також може сподобатися