Донька мера Рівного просить депутатів міськради подарувати їй 10 соток по сусідству з батьком

дочка

Доки депутати Рівненської міської ради «ламають списи» навколо скандального мікрорайону Макарова-Пржевальського, родичі мера вирішили піти в атаку з іншого земельного плацдарму. Донька міського голови Оксана Артуньян просить депутатів подарувати їй земельну ділянку в іншому елітному районі вулиць Скляренка-Холмської. Відповідний проект рішення вже з’явився на сайті Рівнеради.

Варто зауважити, що мікрорайон для багатих «Скляренка-Холмської» забудовували за тією ж схемою, що й «Макарова-Пржевальского» та «Беверлі-Хілз». Він настільки благополучний, що сам міський голова на ділянці родичів збудував будинок на вулиці Неофіта Кибалюка, 5.  Серед сусідів Володимира Хомка, за даними  «Четвертої влади», – депутати, правоохоронці, відомі бізнесмени. Та й дочка міського голови любить батька, тому вирішила оселитися по сусідству.

артунян

Через паркан на орендованій земельній ділянці вона збудувала будинок та зареєструвала право власності на незавершене будівництво. Цьогоріч Оксані Володимирівні набридло платити орендну плату в міський бюджет за комунальну ділянку, тому вона звернулась до Рівненської міської ради з прохання передати їй безоплатно у власність ті 10 соток. Тобто подарувати.

«На підставі інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно  про реєстрацію права власності на незавершене будівництво житлового будинку з надвірними будівлями від 13 травня 2016 року № 14527678 передати громадянці Артуньян Оксані Володимирівні (ідентифікаційний номер ***) земельну ділянку площею 1000 м2 на вул. Слов’янській, 6 (кадастровий номер земельної ділянки 5610100000:01:042:0737) безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)) за рахунок земель житлової та громадської забудови комунальної власності територіальної громади міста Рівного в особі Рівненської міської ради”, – йдеться у проекті рішення.

Microsoft Word - 24722

 

Треба зауважити, що земельну ділянку в подарунок донька мера просить вже втретє. Попередні рази рішення не набирало необхідної кількості голосів. Яким буде результат цього разу, залежить від волі депутатів.

DSCN9425 DSCN9426

Незвершене будівництво Оксани Артуньян

DSCN9416

Будинок міського голови Рівного Володимира Хомка

Вам також може сподобатися