Затвердження комісії з вибору управителів рівненських багатоповерхівок перенесли

2

Питання про створення комісії з вибору управителів не розглядали на засідання сьогоднішнього виконкому. Перед засідання його вирішили зняти з розгляду. Головуючий на засіданні секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук повідомив, що питання зняли на доопрацювання і узгодження з громадськістю.

Нагадаємо, що два тижні тому у Рівному проводили прес-конференцію з приводу вибору управителів для багатоквартирних будинків. Тоді експерт з питань ЖКГ Serhiy Pinchuk та представник ГО “Рада голів ОСББ” Роман Алексійчукнаголосили – в комісії з відбору управителів мають буди представники громадських організацій.
Заступник начальника управління ЖКГ Володимир Лапюк наголосив, що проект рішення виконкому (де немає громадськості) ще “сирий” і можна подавати пропозиції.

Microsoft Word - 25128

Тим часом начальник УЖКГ Ярослав Сахнюк  подав проект без обговорення на розгляд виконкому 11 жовтня.

– Питання резонансне, тому задля уникнення непорозумінь та непрозорості, на нараді з Головою Рівного, вирішили перенести його розгляд на інше засідання виконкому, – наголосив секретар Рівнеради Сергій Паладійчук.

Нагадуємо, що на минулому тижні «Антикорупційний моніторинг»  зловив управляючу компанію-шахрая. А міська влада і ЖКГ – бездіють.

%d0%ba%d0%be%d0%bc%d1%83%d0%bd_%d1%81%d0%b5%d1%80%d0%b2%d1%96%d1%81

Так, управляюча компанія «Єврокомунсервіс» від імені ЖКП «Західне» повідомляє мешканців цілого мікрорайону про те, що отримала в управління їхні будинки. Тим часом директор ЖКП «Західне» Микола Тарасюк будь-яку співпрацю з «Єврокомунсервіс» заперечує та називає власників компанії шахраями.

Читайте також:

Мер Рівного руками підлеглих викидає громадськість з процесу вибору управителів для багатоквартирних будинків.

У Рівному управляюча компанія намагається шахрайським шляхом захопити цілий мікрорайон

Влада Рівного “пустить із молотка” більше 1000 багатоповерхівок

Володимир Перший Комунальний: чому мер Рівного бреше про свій вплив на “фейкові” управляючі компанії?

______

Моніторинг здійснюється в рамках проекту «Прозора «комуналка» – унеможливлення конфлікту інтересів при виборі компаній-управителів для багатоповерхівок Рівного», за підтримки ПРООН.

Вам також може сподобатися