Поруки Мартиненка та несвяті політики

1D926B4A-A388-4486-BA0F-D8D27A6D0EB4_w1023_r1_s

Читаю розчаровані коментарі і пости і згадую “Не соствори собі кумира”. Це раз. По-друге. Запам`ятайте – В ПОЛІТИЦІ НЕМАЄ СВЯТИХ ЛЮДЕЙ. Зовсім. Без виключень. У всіх країнах, і не тільки у нас. Бо політика – це мистецтво маніпуювати, обманювати, домовлятися заради мети. Це її суть.


Шукаєте святих? Ну, в церкву сходіть. Може там є. Але не в політиці. Тим паче всеукраїнського рівня. У всіх на такому рівні є певні звязки і зобовязання. А особливо у тих, хто каже, “що нема”. Просто прийміть це як норму політики. Навіть у її вимірі по підручниках.
Я, принаймні, не беру близько до серця, хто за кого “вписався”. Бо всі політики сволочі. А той хто хоче міняти країну має стати політиком. Сволоччю тобто.
Тому без рожевих мрій – оцінюю їх діяльність по результату. Зробили вони результативними діями краще чи ні? І вам того ж раджу.
А НАБу вже незалежно від того “сяде не сяде” – файні хлопці. Душити кодло такого рівня – то треба мати яйця як у стралевого стауса. Тим паче коли їх зараз у відповідь намагатимуться пресувати всі “політики”.
А сяде-не-сяде. Побачим. Принаймні під час наступної революції розлючені люди будуть знати до яких “злодіїв-олігархів” йти першими. А коли вішатимуть, то будуть казати за що, навіть папочку з доказами будуть вручати.

Вам також може сподобатися