У Рівному обговорили, чи потрібно створювати в області європейську мегаангломерацію

1

У Рівненському інформаційно-освітньому просторі  ІnfoHUB (вул. Словацького, 3-А) пройшов форум-практикум: «Ризики та виклики децентралізації: Як зробити владу місцевих громад публічною та відкритою». Під час форуму  відбулась відбудеться панельна дискусія на тему «Невелике Рівне: чому місто не об’єднується з сусідніми селами?», в рамках якої місцеві депутати та представники громадських організацій проаналізували перспективи розширення Рівного в рамках децентралізаційної реформи.


До виступів на заході були запрошені представники «Офісу реформ» і «Центру розвитку місцевого самоврядування» у Рівненській області, депутати Верховної Ради,  депутати Рівненської міської ради, активісти провідних громадських організацій області.

форум_1

Також учасники форуму-практикуму отримали нові знання та навички з використання новітніх інструментів моніторингу роботи місцевих рад, роботу з найповнішим переліком он лайн реєстрів, отримають практичні навики їх застосування.

В рамках заходу ГО «Антикорупційний моніторинг» презентував дослідження «Публічність і відкритість об’єднаних територіальних громад на Рівненщині та Закарпатті».

1 4 3

Проект здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст  цієї публікації є одноособовою відповідальністю  ГО “Антикорупційний моніторинг” і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу.

Брошура_А4_1

Вам також може сподобатися