На чому їздять судді Рівненського міського суду [ФОТО]

galinska_dzhip_rodini

“Антикорупційний моніторинг” проаналізував декларації суддів Рівненського міського суду.  Ми поцікавились якими авто користуються охоронці Феміди. Як виявилось у чотирьох суддів і їх родичів немає автомобілів взагалі, а дехто купує авто в двічі дешевше ринкової ціни.  До вашої уваги друга частина.

Суддя Рівненського міського суду Святослав Рогозін користується відчизняним автомобілем  Daewoo Lanos 2007 року.

lanos_rogozin

Натомість суддя Наталія Кучина взагалі не має задекларованого авто. В членів її родини старенький Ford Escort 1987року та причіп

ford_kuchina_chleni

Суддя Головчак Мар’ян теж не вніс інформації про наявність  автівки. Та і у найближчих родичів цього річ авто нема, але у 2014 році вони користувалисьToyota Corolla 2010.

toyota_rodini_golovchak

Кому не пощастило, то це суддям Сергію Харечко та його колезі Петру Денисюку. На жаль ні в них, ні в їх близьких родичів автівок нема. Така ж ситуація і у охорониць Феміди Олени Першко та Лариси Рудики.

persh
На фото Олена Першко.сайт чаРівне

Міський суддя Віктор Кухарець користується власним Ford Mondeo 2006 року.

ford_kuharec

Оксана Панас володіє японським Toyota Verso 2013 року.

panas
Фото чаРівне.

toyota_panas_0

Натомість у судді Ніни Музичук авто власного нема, але його вдалося придбати найближчим родичам. Нажаль новенький транспорт в декларації приховано.

Суддя Олександр Тимощук користується німецьким легковиком Mercedes-Benz 1995року.

mersedes_timoshchuk

Його колега Сергій Наумов теж надає перевагу німецьким авто, тому володієAudi A6 2004 року. У 2014 році  суддя мав ще одну автівку, яку отримав у спадщину. Та наступного року він вже її не декларував.

naumov
Фото В.Миколайчук

audi_naumova

Судді Вікторії Галінській у 2014 році посміхнулась вдача і їй вдалось вигідно придбати за 130000 гривень Nissan 2012 року. Що правда у 2015 році пані Вікторія вже цього авто не мала. Добре, що у подружжя ще є Jeep Grand 2006 року.

galinska_dzhip_rodini (1)

Охорониця Феміди Тамара Бучко задекларувала Kia Sportage 1997 року. Що примітно її близькі теж придбали собі автівку. Та наразі яку саме – не відомо.

kia_buchko
Фото ілюстративні.

Вам також може сподобатися