Володимир Хомко посів 21 місце в рейтингу популярних мерів у “Facebook”

у20151008185922

Міський голова Рівного Володимир Хомко посів 21 місце в рейтингу популярних мерів у “Facebook”. Дослідження акаунтів очільників обласних центрів зробив digitalpolitics.club. Варто зауважити, що позиція пана Хомка є передостанньою, у рейтингу він обігнав лише мера Полтави Олександра Мамая, у якого взагалі немає підписників у “Facebook”.

Практично всі керівники обласних центрів ведуть активне життя в соціальній мережі. Своїми силами, через помічників і прес-служби – неважливо, головне, що люди, яким довірили керувати обласними центрами, намагаються бути відкритими для звичайних громадян. Не у всіх, щоправда, виходить, але це поки що…

digitalpolitics.club знайшов і порівняв акаунти всіх мерів обласних центрів (окрім Луганська і Донецька зі зрозумілих причин):

Єдиний міський голова, якого ми не змогли знайти, – керівник Полтави Олександр Мамай. Очікувано, перемогу здобув мер Дніпра – Борис Філатов. Він вже давно став одним із найпопулярніших блогерів України і є, на нашу суб’єктивну думку, наочним прикладом успішної передвиборчої кампанії в “Facebook”. Програвши в першому турі виборів на посаду мера Дніпра, він зумів виграти другий тур, і багато в чому завдяки грамотній і насиченою активності в інтернеті, значення якої недооцінив його суперник Олександр Вілкул. Дуже здивував мер Чернівців Олексій Каспрук. Глава самого маленького обласного центру з 40 000 менше активних КОРИСТУВАЧІВ “Facebook” у місяць, зумів залучити на свої сторінки більш 10 000 чернівчан.

rating-majors-ukraine-07-16

Володимир Хомко веде досить закриту діяльність в соціальних мережах. На його сторінці в Facebook лише 510 друзів.

123456789

Вам також може сподобатися