У Рівному розкажуть про початок соціального навчального проекту для учасників АТО

афіша

У понеділок, 22 серпня, о 14:00 в InfoHub за адресою: вул. Словацького, 3-А відбудеться прес-конференція з нагоди початку на Рівненщині соціального проекту «Університет громадянської активності для ветеранів АТО та волонтерів».

У його рамках впродовж восьми місяців проводитимуть комплекс тренінгів у Рівному, Острозі, Дубно, Вараші, Костополі, Здолбунові. Учасниками навчання можуть стати лідери та учасники громадських організацій, ветеранських спілок, учасники АТО, активісти місцевих волонтерських об’єднань та ініціатив. Впроваджує проект громадська організація «Антикорупційний моніторинг». А тренерами стануть відомі в області керівники громадських об’єднань, медіатренери, правозахисники.  Участь у навчанні безкоштовна.

Під час тренінгів учасники отримають знання та навички з наступних тем:  інструменти громадського контролю за роботою влади, особливості отримання публічної інформації, електронні сервіси громадського контролю, самоорганізація громадських ініціатив, оскарження дій чи бездіяльності органів влади, протидія та запобігання корупції на місцевому рівні. Також учасники ознайомляться з роботою місцевих правозахисних організацій та органів державної влади.

______

Проект здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов`язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Вам також може сподобатися

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *