Кандидати-перебіжчики на виборах до Рівненської обласної ради [інфорграфіка]

golovna_pereb

Партквиток має різну вагу, ціну і вигляд. В радянські часи цей документ мало не прирівнювався до паспорта. На зорі незалежності викликав гордість чи притягував небезпеку. З часом його значення геть знівелювалось. На сьогодні партії в переважній більшості – це орендовані клуби для походу у владу в рамках закону. Політичні партії з довгою історією і більш-менш визначеною ідеологією в Україні можна порахувати на пальцях. А переходити з партії в партію від виборів до виборів стало буденним явищем. Напередодні місцевих виборів 25 жовтня сайт “ВСЕ” вирішив проаналізувати списки кандидатів у депутати Рівненської обласної ради. А також нагадати виборцям, хто і в яких партіях був та від яких політичних брендів балотуюється сьогодні.

Найбільше колишніх партійців із інших партій – у Блока Петра Порошенка “Солідарність”. Далі йдуть «Європейська партія», Радикальна партія Ляшка, Опозиційних блок та партія “Конкретних справ”. Щоправда, заради справедливості варто зазначити, що ті, хто змінив свою політичну орієнтацію, є фактично в кожній партії, яка бореться на цих виборах за ваші голоси.

Зазначимо, що  при підготовців матеріалу враховувалось те чи були кандидати членами партій, представляли ту чи іншу партію у виборних органах або ж вже колись балотувались від інших політичних сил.

¦¦¦-¦-¦¦TА¦¦TВ¦-TЦ ¦¦¦-¦-TВTА¦-¦¬TМ_¦¬¦-¦¬¦¬TЖTЦTП

БПП_2

опоблок

рпл_СВОБОДА

Вам також може сподобатися