Березнівські освітяни купують оргтехніку на тендері, який претендує стати «ідеальним»

святослав(1)

Керівник громадської ініціативи «За чесний тендер» Святослав Клічук звертається до представників бізнесу з пропозицією звернути увагу на тендер Березнівського управління освіти, яке закуповує оргтехніку у школи. За словами активіста цей тендер може бути «ідеальним» для підприємців, які хочуть працювати чесно. Сума коштів, передбачена на комп’ютери – 700 000 грн.

Керівники району та освітяни підтвердили позицію, що вони зацікавлені у придбанні хорошої техніки за вигідною ціною. Тому вони підтримують ідею громадських активістів щодо проведення «ідеального» тендеру, тобто такого, який пройде зі справжньою конкуренцією з багатьма учасниками, дешевші пропозиції не відкидатимуться, гроші заплатяться, а діти отримають якісне обладнання.

Кошти на цю закупівлю вже передбачені, ніяких затримок платежів не буде, тому представникам бізнесу варто сміливіше брати участь у закупівлях, зокрема і на оргтехніку.

«Ми проаналізували документацію цього тендеру, поширили інформацію серед потенційних учасників, аби вони сказали свою думку, – розповідає керівник громадської ініціативи «За чесний тендер» Святослав Клічук. – Були деякі положення, які, на думку бізнесу, могли бути дискримінаційними, замовник погодився їх усунути. Нині можна говорити, що жодних умов «під когось» немає. Тому маємо всі передумови, аби люди, які хочуть чесно заробляти гроші, могли взяти участь у тендері, а вже справжня конкуренція має забезпечити якість та привабливу ціну. Я спілкувався з керівництвом області та району, усі зацікавлені у чесному та ефективному витрачанні бюджетних коштів, сподіваємось так і буде.

Сам же тендер, точніше розкриття тендерних пропозицій, заплановано на 22 липня. Детальніше про умови та перелік документів можна дізнатися за посилання.

 

Діяльність проводиться в рамках проекту «За чесний тендер на Рівненщині та Волині», що реалізовується Рівненським агентством журналістських розслідувань, за підтримки Програмної ініціативи «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження». Метою проекту є – сприяння та контроль над прозорістю організації та проведення тендерів на Рівненщині та Волині для ефективнішого використання коштів громади.

За детальнішою інформацією звертайтеся – Святослав Клічук 096-006-89-23

Примак Тамара Іванівна, голова комітету з конкурсних торгів, (0365)354083

Вам також може сподобатися