“Антикорупційний моніторинг” увійшов до “Ради реформ Рівного”

РРР_logo_curves!!!

Дієві громадські організації та ініціативи Рівного об’єдналися у «Раду реформ Рівного» задля просування змін, спрямованих на розвиток міста. Про це повідомили громадські активісти Андрій Токарський та Serhiy Pinchuk на прес-конференції, що відбулася у Рівному 6 лютого 2017 р. в приміщенні Інформаційно-освітнього простору «Інфохаб».

Рада Реформ Рівного – є громадською платформою, яка має на меті об’єднати провідні неурядові організації, громадські об’єднання та ініціативи, медіа, експертів для координації та взаємодії з розробки та реалізації програм реформування міста Рівне у ключових сферах.

Станом на сьогодні до об’єднання увійшли 11 громадських організацій та 2 громадські ініціативи: Рівненський центр «Соціальне партнерство», Громадянська мережа ОПОРА, Екоклуб, Зелена Альтернатива, Антикорупційний моніторинг, Агенція суспільного розвитку, Рада голів ОСББ м. Рівне, Інформаційно-освітній простір «ІНФОХАБ», Молодь-Діє, Агентство журналістських розслідувань, Мережа 100 відсотків життя Рівне, Ініціативна група «Рівне – місто дружнє до дитини», Урбан-рух «Рівне Велосипедне».

Це об’єднання є новою формою взаємодії активних громадських організацій та ініціатив, які вже багато років співпрацюють заради досягнення позитивних зрушень у Рівному.

На сьогодні серед пріоритетів Ради Реформ Рівного – Підвищення прозорості прийняття рішень органами міської влади та посилення участі громади в управлінні містом, підвищення енергоефективності та налагодження прозорого та ефективного використання публічних коштів; безпека, зручність та комфорт для людини як основний критерій організації усього міського простору.

Вам також може сподобатися

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *