Завтра у Рівному судитиму начальника управління СБУ в Рівненській області Василя Бедрія

467

Завтра, о 9:30 в Рівненському міському суді розглядатимуть постанову про вчинення начальником УСБУ в Рівненській області Василем Бедрієм адміністративного правопорушення відповідно до статті 188-19 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

254575

Нагадаємо, апарат Верховної Ради притягнув до адміністративної відповідальності начальника управління СБУ в Рівненській області, полковника Василя Бедрія. Керівнику спецслужби інкримінують порушення статті 188-19 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме надання їм завідомо неправдивої інформації, недодержання встановлених законодавством строків надання інформації народному депутату України. Три місяці тому пан Бедрій відмовився надавати народному депутату Ostap Yednak “інформацію про проведення конкурсу з вибору орендаря скандальної земельної ділянки на вулиці Поповича, 65-А. Детальніше тут: http://akm.rv.ua/archives/1608

Апарат ВРУ надіслав пану Бердрію матеріали постанови про притягнення його до адмінстративної відповідальності. Однак, пан полковник залишив їх без розгляду і не підписав.
Відповідно апарат ВРУ зафіксував відмову від ознайомлення і відправив матеріали справи до Рівненського міського суду.

 

Вам також може сподобатися