Рівненські активісти виявили магазин, де підліткам продавали алкоголь

14237749_1616128778680393_4750731216885029261_n

Активіст”Антикорупційного моніторингу” Олександр Безощук оприлюднив інформацію про магазин, який, попри заборону, торгує алкоголем після 22 години . Крім того, там ще й продають спиртне неповнолітнім.  Він також закликає небайдужих рівнян долучатися до такої ініціативи та виявляти недобросовісних торговців алкоголем.

Є в нас в місті магазин “Флеш” на Північному, який вже роками тероризує мешканців прилеглих будинків. Постійні п’яні дебоші, продаж алкоголю неповнолітнім та багато неприємних моментів. Відповідно до статистики отриманої з поліції з року в рік спостерігається збільшення кількості правопорушень, як кримінальних так і адміністративних, в нічну пору доби, – написав у “Фейсбуку” Олександр Безощук. –  Ми, вирішили поспостерігати за магазином та відзняли трішки матеріалу, дякуючи патрульній поліції отримали ще цікавіші кадри , які вам презентуємо.
Власник магазину ігнорує всі рекомендації влади про заборону продажу алкоголю після 22-00, також графік роботи магазину який має право працювати тільки до 22-00. Крім того ми звернулися до поліції і повідомили, що в даному магазині здійснюється продаж алкоголю неповнолітнім. На наш подив реакція була миттєва і вже через декілька днів поліція зафіксувала факт продажу алкоголю підлітку. Зараз ця справа буде передаваться на адмін комісію за місцем проживання продавця. Є підозра, що в сільській раді можуть спустити цю справу на гальма і всі документи не дійдуть до ДФС для подальших дій.

Якщо ви проти продажу алкоголю дітям та поряд з вашими будинками в нічний час, то підтримайте нас. Давайте зробимо даний магазин відомим.
Нам потрібна підтримка журналістів для висвітлення даної проблеми та фахових юристів.

P.s. Побачимо хто в місті господар. Підприємці, які порушують закон і плювали на місцеву владу. Чи все таки в нас є влада та контролюючі органи?

Вам також може сподобатися